BARCELONA VER MÁS.

V CONGRÉS NACIONAL DE MUSICOTERÀPIA

ORQUESTRANT LA MUSICOTERÀPIA

És per al Comitè Organitzador del V Congrés Nacional de Musicoteràpia una gran satisfacció donar-vos la benvinguda a Barcelona.

El lema d'aquest pròxim Congrés espanyol 2014 és "Orquestrant la Musicoteràpia: Identitat, Cohesió i Integració" i la seva seu serà l'Escola Superior de Música de Barcelona (ESMUC), institució musical de prestigi nacional i internacional.

Des de la nostra identitat com a col•lectiu de musicoterapeutes, el nostre objectiu és potenciar i obrir una via cap a la cohesió professional en els diferents àmbits on treballen els professionals de la musicoteràpia per facilitar el reconeixement i integració d'aquesta professió a la nostra societat potenciant el treball interdisciplinari així com la creació de xarxes entre musicoterapeutes professionals.

Amb aquest fi, els participants en aquest congrés en podran escollir un o alguns dels àmbits on treballen actualment els professionals de la musicoteràpia: mèdic-hospitalari i socio sanitari, educació i comunitari. Tindran l'oportunitat d'aprofundir i ampliar coneixements amb experts dels diferents àmbits mitjançant comunicacions, tallers i taules rodones. I proposar elaborar uns protocols consensuats i cohesionats d'actuacions, recollir documents sobre les metodologies més adequades a cada àmbit per formalitzar i consolidar la nostra pràctica professional.

Us convidem a què conegueu i visiteu la nostra pàgina web i que us animeu a presentar propostes per a aquest esdeveniment per al qual des de l'organització treballem amb gran il•lusió i dedicació perquè el programa científic sigui atractiu i d'interès tant per als professionals i estudiants de musicoteràpia com per a aquells professionals d'àrees afins que desitgen conèixer i aprendre més sobre aquesta nostra disciplina.

Esperem comptar amb la vostra presència, gaudiu d'aquest congrés i de tot l'atractiu i riquesa cultural que ofereix la ciutat de Barcelona.


Síguenos en
Envia a un amigo

Compártelo con tus amigos